Foto’s insturen voor de STIMON site

Heeft u foto’s gemaakt van een rit of een andere STIMON activiteit, en wilt u die delen met de STIMON leden, stuur ze dan naar foto(at)stimon(punt)nl voor plaatsing op de website.

De redactie behoudt zich het recht voor, een keuze te maken uit de aangeleverde foto’s.

Enkele richtlijnen

Bij normale ritten is het aantal foto’s dat wordt ingezonden over het algemeen te overzien, zodat plaatsing op de website meestal geen probleem is.

Bij een activiteit als een weekendje weg zijn er vaak veel mensen die foto’s maken en ook insturen. Dat is natuurlijk geweldig, en op zo’n manier kan een prima weergave van zo’n weekend worden gegeven.

Maar…. juist dan moeten we ons enige beperkingen opleggen, omdat het voor de websitebeheerder ondoenlijk is een keuze te maken uit honderden foto’s.

U dient derhalve zelf een selectie te maken uit de door u gemaakte foto’s.

Over het algemeen proberen wij foto’s van een rit of activiteit zo snel mogelijk op de website te plaatsen. Daarom is het wel handig om vóór u uw foto’s instuurt, even te kijken op de STIMON website of er al foto’s geplaatst zijn. Daarmee voorkomt u dat u foto’s instuurt die vrijwel identiek zijn.

Bestandsformaat foto’s (pixels / mb’s)

Stuur uw foto’s in een bestandsformaat van 1024 x 786 pixels. Bij een groter formaat loopt de mailbox te snel vol, vooral als er veel foto’s van een activiteit worden ingestuurd (bijvoorbeeld een weekendje weg, jeu-de-boules, mid-winter barbecue e.d.), bij een kleiner formaat laat de weergave te wensen over.

Wilt u foto’s mailen, dan kan dat heel gemakkelijk via de handleiding zie onderstaande link.

Handleiding voor verzending foto’s via e-mail